Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Top

Interlift - Δημόπουλος Σπ. Διονύσιος - Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανελκυστήρων

Εξαιτίας της καθημερινής τους χρήσης οι ανελκυστήρες παρουσιάζουν βλάβες που χρειάζονται άμεση επισκευή. Σε παλαιούς ανελκυστήρες παρατηρούνται σημαντικές φθορές και δυσλειτουργίες, οι οποίες εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία τους, ενώ υπάρχει πιθανότητα να θέσουν σε κίνδυνο και την ασφάλεια των χρηστών. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να γίνει επισκευή ή αντικατάσταση υλικών και εξαρτημάτων, όπου εντοπίζονται οι φθορές.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται με την πάροδο των χρόνων είναι η φθορά εξαρτημάτων και η υπερβολική κατανάλωση ρεύματος, που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία, με συνέπεια ορισμένες φορές να προκαλούν αισθήματα φόβου στους χρήστες, ενώ ενδέχεται να οδηγήσουν και σε εγκλωβισμό των επιβατών.

Ένας ανελκυστήρας χρειάζεται επισκευή όταν κατά τη λειτουργία του παρατηρούνται προβλήματα ή σημαντικές δυσλειτουργίες. Η Interlift δίνει λύσεις και επισκευάζει ανελκυστήρες ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθος της βλάβης. Με τα εξειδικευμένα συνεργεία που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει κάθε είδους επισκευή για όλους τους τύπους ανελκυστήρων, παλαιών και νέων, με κατάλληλες παρεμβάσεις και αντικαταστάσεις εξαρτημάτων όπου εντοπίζονται οι φθορές.

Με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών, όπως επίσης την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των ανελκυστήρων η Interlift παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίζεται σε έναν ανελκυστήρα, διασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του.

Στόχος μας είναι να προτείνουμε τις πλέον κατάλληλες και ανταγωνιστικές λύσεις για τους πελάτες μας.

Θυμηθείτε να επικοινωνήσετε με την Interlift, για μια δωρεάν εκτίμηση των αλλαγών και εργασιών που απαιτούνται για τον ανελκυστήρα σας.