Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Top

Interlift - Δημόπουλος Σπ. Διονύσιος - Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανελκυστήρων

Η Interlift παρακολουθώντας τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια  των ανελκυστήρων, δεν περιορίζεται μόνο στις επισκευές, αλλά προτείνει λύσεις ανακαίνισης και αναβάθμισης παλαιών ανελκυστήρων. Η ανακαίνιση είναι απαραίτητη προκειμένου να εκσυγχρονιστούν και να εναρμονιστούν με τα πρότυπα της κοινής Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας, ώστε να διασφαλιστεί το επίπεδο ασφαλείας για τους επιβαίνοντες.

Η ανακαίνιση, ή εκσυγχρονισμός αφορά παλαιότερους ανελκυστήρες που  χρειάζονται αναβάθμιση τεχνικών προδιαγραφών με στόχο την εναρμόνισή τους με τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται και  αισθητική ανανέωση.

Ανάλογα με τις ανάγκες η  Interlift έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει κατάλληλα τις εργασίες εκσυγχρονισμού, είτε υλοποιώντας τις υποχρεωτικές εργασίες, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία περί ανελκυστήρων, για την ασφάλεια και εναρμόνιση με τις κείμενες διατάξεις, είτε με προαιρετικές εργασίες που δίνουν έμφαση στην ποιότητα κίνησης και την αισθητική.

 Ενδεικτικές εργασίες που μπορούν να υλοποιηθούν είναι…

  1. Τοποθέτηση πόρτας τύπου BUS στον θάλαμο

  2. Αντικατάσταση ή ανακαίνιση θαλάμου

  3. Αντικατάσταση Κομβιοδόχων σε θάλαμο και ορόφους

  4. Αντικατάσταση πίνακα με νέου τύπου για την διασφάλιση ποιότητας της  κίνησης και ακρίβεια στάσης του θαλάμου

Με τις εργασίες ανακαίνισης επιτυγχάνεται

·             Αναβάθμιση του επίπεδου ασφαλείας και άνεσης των χρηστών του ανελκυστήρα.

·             Εξοικονόμηση ενέργειας (τοποθέτηση πίνακα με σύστημα INVERTER)

·             Βελτίωση της αισθητικής των παλαιών θαλάμων, η οποία υποβαθμίζεται λόγω παλαιότητας

Θυμηθείτε: Πριν επιλέξετε συνεργάτες, επικοινωνήστε με την Interlift. Θα εξετάσουμε τις ανάγκες του παλιού σας ανελκυστήρα και θα σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις ξεκινώντας από το ελάχιστο κόστος.