Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Top

Interlift - Δημόπουλος Σπ. Διονύσιος - Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανελκυστήρων

H Interlift, διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις στην εγκατάσταση ανελκυστήρων σε κτίρια γραφείων και κατοικιών, επαγγελματικούς χώρους, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη κτηριακή υποδομή

Ο σύγχρονος εξοπλισμό και το άριστα ειδικευμένο προσωπικό αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των συστημάτων της.

Για κάθε έργο προηγείται μελέτη, που εκπονείται με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας. Η τεχνογνωσία και η συνέπεια στην ολοκλήρωση έργων αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά στην υλοποίηση των εγκαταστάσεων της Interlift.

Για κάθε εγκατάσταση ανελκυστήρα ανεξαρτήτως τύπου και σχεδίου ο υπεύθυνος μηχανολόγος μηχανικός διατηρεί τεχνικό φάκελο ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια κάθε έργου.

H Interlift, διαθέτει την κατάλληλη πρόταση για κάθε τύπο ανελκυστήρα (ασανσέρ): προσώπων, φορτίων, ΑμΕΑ. Μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες με ή χωρίς μηχανοστάσιο για εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου και αθόρυβη λειτουργία

Η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση ενός ανελκυστήρα συνδέονται άμεσα με την εταιρεία που θα το αναλάβει και την εξειδίκευση της στο αντικείμενο. Επιλέγοντας την Interlift να είστε βέβαιοι ότι κερδίζετε σε χρόνο, σε χρήμα, αλλά και σε αξιοπιστία, αποτρέποντας τυχόν μελλοντικές δυσλειτουργίες.

Θυμηθείτε: Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα στο σπίτι ή την επιχείρηση είναι μία μακροπρόθεσμη επένδυση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργικότητα και αξιοπιστία του ίδιου του κτιρίου.